DEZVOLTATOR

S.C. WOHNUNG INVEST S.R.L isi desfasoara activitatea in domeniul dezvoltarii de proiecte imobiliare complexe si este una dintre cele mai active societati din judetul Cluj, in domeniul imobiliar.

Construim pentru dumneavoastra, in prezent, Ansamblul Floresti Residence, un complex cu apartamente de 1,2 si 3 camere, intr-o zona linistita, departe de ferma si cu o panorama deosebita, la doar cateva minute de Cluj. Fiecare apartament are terase.

Constructia are structura de beton armat ce rezista la un cutremur de 9 grade, iar compartimentarile interioare sunt din caramida, atat intre apartamente cat si intre camera, dispunand de o izolatie fonica si termica foarte buna.

In anul 2013 am finalizat Ansamblul Multiserv 4, un complex de patru blocuri cu 240 de apartamente de 1 si 2 camere, intr-o zona linistita, departe de ferma si cu o panorama deosebita, la doar cateva minute de Cluj. Fiecare apartament are terase.

In anul 2010 am construit Ansamblul Multiserv 3, compus din patru case P+M. L-am finalizat in anul 2011. Este vandut integral.

In 2008 am inceput sa construim o gama mai variata de locuinte, in complexul rezidentialAnsamblul Multiserv 2, de circa 600 apartamente in cadrul a 6 blocuri grupate cate 2. Lucrarile s-au finalizat la sfarsitul anului 2009 si apartamentele au fost vandute integral.

In anul 2007 am construit Ansamblul Multiserv 1, compus din 600 de apartamente semifinisate cu 1, 2 si 3 camere destinate clasei medii si comercializate la preturi deosebit de avantajoase. Proiectul s-a finalizat cu succes in anul 2008.